TRABZON YOMRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI OKUL/KURUM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN AYHAN YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul / Kurum Müdürleri toplantısı 2 Eylül 2022 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan YILDIRIM başkanlığında toplandı.
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI OKUL/KURUM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN AYHAN YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kaşüstü Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürlerimiz Sezai MISIR, Nedim KURT ile okul/kurum müdürleri katıldı.

Toplantı, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan YILDIRIM'ın, açılış konuşmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan YILDIRIM, Şube Müdürlerimiz Sezai MISIR ve Nedim KURT tarafından okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması sürecinde ve sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda; Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılması, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Eğitimde Başarıyı Artırma Projeleri, Ulusal ve Uluslararası Proje Çalışmaları, Mesleki ve Teknik Eğitimin Yaygınlaştırılması ve Eğitim Ortamlarının Güçlendirilmesi, Bakanlığımız Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi ele alınıp görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan YILDIRIM, yapmış olduğu saha ziyaretlerinde okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu belirterek, öğretmen ve öğrencilerimizin bilgi yuvası okullarına dönmelerine kısa bir süre kala okullarımızın hazır olmasında emeği geçen herkese teşekkür edip, yeni dönem çalışmalarında kolaylık diledi.

02-09-202202-09-202202-09-2022

Yomra Merkez Ortaokulu Kat3 Yomra / Trabzon Posta Kodu 61250 - 0 462 341 1031

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.